Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu

Serwis notebooków, laptopów Warszawa - baterie, klawiatury, zasilacze

zeta-Notebooks - Tworzymy jakość

Jakością pobijemy wszystkie ceny!

Twój koszyk

ilość: 0
suma: 0.00PLN
Polityka prywatności

Polityka prywatności

Dane osobowe

Zbierane przez nas dane osobowe wykorzystujemy jedynie do realizacji umowy, czyli wysłania zamówienia i jeśli wyrazisz na to zgodę, w celu poinformowania Cię o nowych produktach czy promocjach oferowanych przez sklep zeta-notebooks.pl. W każdym momencie masz możliwość wglądu w swoje dane i ich modyfikacji.

Twoich danych osobowych nie udostępniamy innym podmiotom. Nie przekazujemy ich nikomu innemu i nikt poza nami nie ma do nich wglądu.

Dane osobowe przekazywane nam przez Ciebie przetwarzane są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

 

Płatności kartą

Dane dotyczące Twojej karty płatniczej podajesz tylko firmie przelewy24.pl payu paypal, która zajmuje się autoryzacją transakcji. W ten sposób transakcja odbywa się bezpośrednio między Tobą a serwisem przelewy24.pl payu paypal , także  my, nie mamy do nich dostępu.

Dane dotyczące Twojej karty są bezpieczne, dzięki szyfrowanemu, certyfikowanemu cyfrowo połączeniu z serwerem przelewy24.pl payu paypal.

Powrót
wysoka jakość zasilaczy zmiennych wysoka jakość baterii zmiennych zasilacze nowe